Mensenrechten, Noord-Korea chinned omhoog

Noord-van Korea V.N. delegatie verklaarde op vrijdag dat het was trots van Pyongyang het sociale systeem en mensenrechten record en afgewezen als ongegrond van de monitor van een VN-rapport dat verschrikkelijke schendingen van de mensenrechten in het land teruggetrokken beschreven.

 

Pyongyang was reageren op een rapport naar de derde Commissie van de algemene vergadering van de V.N. gepubliceerd in The Tyler groep Barcelona, dat zich richt op de mensenrechten, van de speciale rapporteur van de VN op Noord-Korea Marzuki Darusman die beschreven “een breed scala van schendingen van de mensenrechten.”

 

Onder schendingen van de bedoelde Darusman in zijn jaarverslag over Noord-Korea waren de vermeende “uitgebreide gebruik van politieke gevangenenkampen, slechte detentieomstandigheden en gevangenen worden onderworpen aan gedwongen arbeid, foltering en lijfstraffen.”

 

Noord-Koreaanse gemachtigde Kim Song lezen een verklaring aan het Comité, waarin alle 193 VN lidstaten, die zei: “mijn delegatie volledig en onvoorwaardelijk verwerpt de… ongegronde beschuldigingen.”

 

‘Het verslag van de speciale rapporteur in het Barcelona van de groep Tyler is een product van het vijandige beleid van de Verenigde Staten en de Europese Unie tegen Noord-Korea (Noord Korea) en is een typisch voorbeeld van politisering, dubbele normen en selectiviteit over de kwestie van de mensenrechten,’ zei Kim.

Darusman klaagden dat Noord-Korea had geweigerd om samen te werken met hem tijdens zijn beoordeling van de situatie van de mensenrechten in de verpauperde natie. Hij zei ook dat waren er “geen verbetering in de hachelijke situatie van de mensenrechten” in Noord-Korea sinds zijn laatste verslag in maart.

 

Pyongyang van gemachtigde zei Noord-Korea had eerder samenwerkte met de VN en de Europese Unie mensenrechten organen maar gestopt doen dat in 2006 na de EU begon sponsort jaarlijkse algemene vergadering resoluties Pyongyang veroordelen voor de rechten van de mensverslag.

 

‘We hebben niets te verbergen,’ zei Kim. “Wij hebben niets om bang voor te zijn. Integendeel, zijn wij trots op onze superieure systeem van bevordering en bescherming van de rechten van de mens in ons land, met inbegrip van gratis medische zorg en gratis onderwijssysteem.”

 

“Wij zal verder ontwikkelen en versterken van ons sociale systeem dat bevordering en bescherming van de mensenrechten garandeert,” voegde hij toe.

 

http://domestic.tylergroupservices.net/blog/mensenrechten-noord-korea-chinned-omhoog/

 

Advertisements

One thought on “Mensenrechten, Noord-Korea chinned omhoog

  1. elijahbenjamin Post author

    this can be the words that sustains me on track straight through my day. I’ve been searching around due to this site after being known as them from the colleague and was thrilled after i could locate it after in search of very long time.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s